Als je focust op resultaat zul je nooit veranderen
Als je focust op verandering zul je resultaten zien​

Training- en Adviesbureau

Blue Professionals.

Specialisten in het verzorgen van trainingen - kennisbijeenkomsten.

Blue Professionals verzorgt trainingen, voorlichting- en kennisbijeenkomsten voor professionals, die onder andere werkzaam zijn in het onderwijs, sociaal maatschappelijke hulpverlening, (lokale) overheden maar ook organisaties en bedrijven die op zoek zijn naar extra kennis.

In de loop van de jaren hebben we veel ervaring opgebouwd op meerdere thema’s, zoals “mediawijsheid”, cultuur gerelateerd geweld, interculturele communicatie, (cyber) pesten, sexting, achterlating,  maar ook thema’s zoals radicalisering, extremisme en polarisatie.

Elke organisatie is uniek.

Dat is voor ons de reden om maatwerk aan te bieden, waarbij we vooral kijken naar de verwachtingen en doelstellingen die de opdrachtgever heeft.

Wij werken uitsluitend met opgeleide en gecertificeerde trainers die allen ruime ervaring hebben, niet alleen op het gebied van kennis en kunde van hun expertise, maar ook ruime ervaring hebben in het verzorgen van hoogwaardige en inspirerende bijeenkomsten.

Bovendien onderhouden onze trainers hun expertise door periodiek deel te nemen aan trainingen/webinars of andere thematische bijeenkomsten. Daarnaast zijn onze trainers actueel op de hoogte van zaken die in de samenleving spelen, zodat men snel de actualiteit kan verwerken in een bijeenkomst.

Als je focust op resultaat zul je nooit veranderen
Als je focust op verandering zul je resultaten zien

Deze stelling is helaas nog van deze tijd. Resultaten zijn leidend bij keuzes, immers men wordt in veel gevallen ‘afgerekend’ op de resultaten. Daarom gaat het management veelal voor ‘veilige keuzes’ en zijn er weinig echte initiatieven om daadwerkelijk te veranderen en dus te verbeteren.

Wij hebben inmiddels voldoende ervaren dat ‘verandering’ leidt tot betere resultaten, beter gemotiveerde medewerkers, minder ziekteverzuim etc., maar ook een beter product en tevreden afnemers.

Dit vergt van het management ‘Lef, Durf en Moed’, een essentiële voorwaarde om te komen tot een beter presterende organisatie met  meer en beter vakmanschap.

Reacties

Zowel het team als de ouders waren positief over de trainingen. De training was afwisselend, verschillende werkvormen en onderwerpen kwamen aan de orde. Team en ouders hebben geïnteresseerd geluisterd. Nogmaals veel dank voor je komst en de kennisoverdracht.
J.G.E. Meijerink
Directeur de Tulp (VO)
Vanmorgen in de briefing hebben we het nog even over de bijeenkomst gehad voor mijn collega's en uiteraard hebben we de ouderavond ook besproken. Iedereen deelt het enthousiasme van ouders, collega's en jou. Dank hiervoor en wij gaan ervoor.
Ine Schoonhoven
Simon school Arnhem
Een heldere en duidelijke presentatie over de wijze waarop wij als bedrijf zouden moeten communiceren met onze medewerkers. We hebben een grote diversiteit qua medewerkers met verschillende culturele achtergronden, maar ook andere taalvaardigheden. Verhelderende bijeenkomst waar we iets mee gaan doen om de veiligheid te vergroten.
Alex Gevers
Uitvoerder van Berlo funderingen
Is uw organisatie klaar om betere resultaten te boeken?

Stuur ons een mail voor een afspraak zodat we samen kunnen bespreken wat we voor u kunnen betekenen.